Hier en daar staan groepjes Indianen te wachten op het MAF vliegtuig. Niet alleen zij gaan mee, maar ook heel wat bagage voor de komende dagen. Er wacht een Bijbelconferentie op een van de Wayana-dorpen. Daar wil vrijwel elke Indiaan bij zijn. Het is een plaats van ontmoeting, onderwijs en muziek.
Helaas zijn de tickets verdubbeld zodat niet iedereen kan gaan. Gelukkig is er ook een rivier waarover  transport kan plaatsvinden. Het waterniveau is laag, dus de reis duurt langer en is gevaarlijker.
Bidden jullie mee voor veilige vluchten, wandelingen en boottochten?

Het dorp waar de conferentie wordt gehouden, heeft een voorbereiding van wekenlang achter de rug. De kerk is twee keer zo groot om alle gasten te kunnen ontvangen. Momenteel verschijnen overal hutjes waar families de komende dagen zullen kunnen koken en slapen. Heel basic allemaal, maar dat is het meer dan waard.

Maandenlang heeft God Zijn kracht laten zien door wonderen en tekenen in het dorp; uitdrijven van demonen, bekering, heiliging, genezingen. Nu zullen ook degenen van andere dorpen getuige worden en het getuigenis meedragen naar hun eigen dorpen. God staat voor Zijn Koninkrijk.