Neem contact op

info@szos.nl

Laden Evenementen

Sponsorfietstocht 2024

14 september @ 08:00 - 17:00

Op d.v. 14 en 21 september organiseren we, vanwege groot succes, voor de 6e keer de sponsorfietstocht. Op de 21e kun je op de MTB rijden in omgeving Apeldoorn en op de 14e kan er op de weg gefietst worden vanuit Schoonrewoerd voor het goede doel: Bijbelschool Kamp Weejo in Suriname.

Vanuit Schoonrewoerd zijn er 3 routes uitgezet, van ongeveer 55, 80 en 115 kilometer. De tocht gaat door de Kromme Rijnstreek en bij de langste route ook over de Utrechtse Heuvelrug. Veel variatie met bossen, platteland, leuke dorpjes en water!

Voor de mountainbikers is er een route van 45km in de omgeving van Apeldoorn. Deze brengt je over een prachtig stukje Veluwe, met voor Nederlandse begrippen ook nog aardig wat hoogteverschil. Ontdek de mooie bossen en stille heidevelden. Grote kans dat je wild tegenkomt. Naast de sportieve uitdaging is het dus ook volop genieten van de natuur.

We hebben ook GPX-bestanden beschikbaar voor je navigatiesysteem. Meer info over de routes vind je binnenkort op de website van SZOS.

Het idee is dat je in jouw omgeving mensen zoekt die jou willen sponsoren om een van de routes te gaan rijden. Dat is echter niet verplicht. We vragen je om minstens € 50 per persoon/gezin te doneren (zelf of via sponsors).

Het geld dat opgehaald wordt zal worden gebruikt om voorgangers van indianengemeenten de mogelijkheid te bieden de Bijbelschool in Weejo te volgen. Lees hier meer over het doel!

Trapt u ook mee voor dit mooie doel? Schrijf u nu in via de supp.to pagina. Daarna hoeft u enkel de link van uw supp.to pagina in uw netwerk te delen om donaties te werven!

Inschrijven Doneren

14 september @ 08:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Arjan Vos
arjan.vos@szos.nl