Neem contact op

info@szos.nl

Laden Evenementen

Meet&Greet

13 juli @ 13:30 - 17:00

Andy en Jacoline hopen deze zomer met verlof te zijn in Nederland. In die periode, waarin ze tijd hebben met het gezin en familie, is er ook de mogelijkheid tot ontmoeting met de achterban.

Daarom hebben we een Meet&Greet georganiseerd op DV zaterdag 13 juli. De locatie is Leerbroekseweg 27, Leerbroek. Hartelijk welkom tussen 13.30 en 17.00. Rond 15.00 zullen Andy en Jacoline een presentatie houden, waarbij ze vertellen over hun werk voor MAF in Suriname.

Er is de mogelijkheid om hen, en elkaar, te ontmoeten. Dat doen we onder het genot van een hapje en een drankje. Ook voor de kinderen is er het een en ander georganiseerd, waaronder een springkussen en een speurtocht. Er is een verkooptafel aanwezig.

De toegang tot de middag is gratis, wel kunt u een bijdrage geven om deze middag mogelijk te maken, er zal een fooienpot aanwezig zijn.

Om een klein beetje in te kunnen schatten waar we op kunnen rekenen wat betreft belangstelling, vinden we het fijn als u zich aan meldt via onderstaand formulier. Let op, dit is zeker niet verplicht, u bent altijd welkom. Eventuele allergieën kunnen aangegeven worden bij de aanmelding.

13 juli @ 13:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Arjan Vos
arjan.vos@szos.nl

Locatie

Den Hartog Riet
Leerbroekseweg 27
Leerbroek, Nederland
+ Google Maps