Neem contact op

[email protected]

Laden Evenementen

Sponsorfietstocht 2023

3 juni @ 08:00 - 17:00

Op d.v. 3 juni organiseren we alweer voor de 5e keer de sponsorfietstocht! Ook dan kan er weer gefietst worden in zowel de regio Leerbroek als Apeldoorn voor het goede doel: Bijbelschool Kamp Weejo in Suriname.

Dit jaar is de eerste groep voorgangers van de binnenlandse gemeenten afgestudeerd. Na vier jaar onderwijs kunnen deze bewogen predikers hun opgedane kennis gebruiken in hun bediening en kennis overdragen aan hun gemeenteleden.

Lees hier meer over het doel!

Voor de fietsers op de weg hebben we vier prachtige routes uitgezet door de westelijke Betuwe met zijn prachtige fruitboomgaarden en schilderachtige dorpjes. Je komt ook door een of meer vestingsstadjes en langs mooie wateren. Het startpunt is in Leerbroek (nabij Leerdam). Er zijn meerdere afstanden: 57, 80, 115 of 153 km. Onderweg hebben we een rustpunt, waar je een lunch krijgt aangeboden.

Voor de mountainbikers zijn er weer twee routes van 45km en 75km in de omgeving van Apeldoorn. De routes starten in het Orderbos en brengen je over een prachtig stukje Veluwe, met voor Nederlandse begrippen ook nog aardig wat hoogteverschil. Ontdek de mooie bossen en stille heidevelden. Grote kans dat je wild tegenkomt. In de Kroondomeinen heb je zelfs kans een wolf te spotten. Naast de sportieve uitdaging is het dus ook volop genieten van de natuur.

Trapt u ook mee voor dit mooie doel? Schrijf u nu in via de supp.to pagina. Daarna hoeft u enkel de link van uw supp.to pagina in uw netwerk te delen om donaties te werven!

Inschrijven Doneren

Zie hieronder de verschillende routekaartjes en GPX bestanden:

GPX bestanden SZOS 2023.zip

3 juni @ 08:00 - 17:00
Evenement Categorie: