Op d.v. 3 juni organiseren we alweer voor de 5e keer de sponsorfietstocht! Ook dan kan er weer gefietst worden in zowel de regio Leerbroek als Apeldoorn voor het goede doel: Bijbelschool Kamp Weejo in Suriname.

Dit jaar is de eerste groep voorgangers van de binnenlandse gemeenten afgestudeerd. Na vier jaar onderwijs kunnen deze bewogen predikers hun opgedane kennis gebruiken in hun bediening en kennis overdragen aan hun gemeenteleden. Meer weten over Kamp Weejo? Klik dan hier: Kamp Weejo – SZOS

Er zijn in de omgeving van Leerbroek 4 routes uitgezet, van ongeveer 55, 80, 115 en 150 kilometer. De tocht gaat door het prachtige Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard, met mooie dijkjes en pittoreske dorpjes en vestingstadjes.

Voor de mountainbikers zijn er weer twee routes van 40km en 75km in de omgeving van Apeldoorn. De routes starten bij het Leesten en brengen je over een prachtig stukje Veluwe, met voor Nederlandse begrippen ook nog aardig wat hoogteverschil. Ontdek de mooie bossen en stille heidevelden. Wie weet kom je nog wild tegen. Naast de sportieve uitdaging is het dus ook volop genieten van de natuur.

Trapt u ook mee voor dit mooie doel? Schrijf u nu in via de supp.to pagina. Daarna hoeft u enkel de link van uw supp.to pagina in uw netwerk te delen om donaties te werven! Niet in de gelegenheid om mee te trappen op de fiets? Donaties zijn ook van harte welkom!