Gisterenavond werd de eerste verlofpresentatie gehouden door Andy, Stefan en Elise. Jacoline kon er helaas niet bij zijn vanwege ziekte.  We hopen dat ze snel weer opknapt!

Het nieuwe kerkelijk centrum van de Hersteld Hervormde gemeente bood voldoende ruimte voor een mooi aantal gasten terwijl de onderlinge afstand gewaarborgd kon worden.

Na de opening door de voorzitter Arjan Vos over Psalm 19 nam Andy het woord. Er werd teruggeblikt op de achterliggende 10 jaar van uitzending naar Suriname. We mochten ons verwonderen over de duidelijke leiding en zegen van God over de missie. Stefan en Elise vertelden zelf over hun dagelijks leven in Suriname en hoe God ook in hun levens Zijn leiding laat zien. Daarna heeft Andy verteld over de afgelopen twee jaren bij MAF, waarvan het laatste jaar getekend werd door de Corona crisis.

Zoals gezegd kon Jacoline zelf niet bij de presentatie zijn om te vertellen over haar werk. Maar hoe mooi was het om middels een videoboodschap uit de mond van twee zusters uit Suriname te horen over de (online)cursussen, leesgroepen en het bereikbaar maken van de Bijbel met uitleg. Projecten waar Jacoline zich, in samenwerking met deze twee zusters, voor in heeft gezet. De zusters getuigden van de zegen die op dit werk rust.

Bent u ook benieuwd naar de ervaringen de afgelopen jaren? Vanavond is er nog een fysieke presentatie in Ouddorp en volgende week woensdag is er een online presentatie via Zoom. Aanmelden is nog mogelijk! Klik hier