Opnieuw een update van ons uit Suriname. Wat gebeuren er op dit moment veel dingen!

Allereerst alweer huisraad! De containerschepen zijn blij met al die families die van MAF NL naar MAF SU gaan. Dit keer kwamen er containers aan voor Joop en Rianda van Weele. Zij hopen, samen met hun twee zoontjes, begin februari 2019 de oversteek te maken van Nederland naar Suriname.

Afgelopen zaterdag is gestart met het bezorgen van de Kijk en Luister in Apetina. Die dag was er slecht weer, er zat een dikke wolkenlaag voor de landingsbaan. Hierdoor kon er eigenlijk niet geland kon worden. De piloot besloot na herhaaldelijk rondcirkelen boven de landingsbaan om terug te keren naar Paramaribo. En juist op dat moment maakte God een gat in de bewolking, en zorgde Hij voor een veilige landing. Achteraf bleek dat er tijdens dit landen op meerdere plekken gebeden was, waaronder in Apetina zelf. Zij hoorden het vliegtuig komen, maar zagen dat het niet kon landen in de omstandigheden die er waren. Zie hoe onze God betrokken is op de verspreiding van de Kijk en Luister!

Ook gisteren zijn er Kinderbijbels verspreid. Andy en Jacoline zijn onderweg geweest om de Kijk en Luister in het Trio uit te delen in de gemeenten van Kwamalasamutu en Alalapadu. De kinderen waren ontzettend blij om zo’n prachtig geïllustreerd boek te krijgen. Gods woorden in kindertaal. Het schrijven van de Kijk en Luisterbijbel heeft ongeveer 4.5 jaar werken gekost, maar al dit werken was zeker de moeite waard!

Wat een zegeningen!

We willen u/jou vragen om:
– Te danken voor de voorspoedige verspreiding van de Kijk en Luister tot nu toe
– Te bidden dat Gods woord in kindertaal zal worden begrepen en geloofd, zodat een nieuwe generatie voor Hem gewonnen zal worden