Neem contact op

info@szos.nl

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Sponsorfietstocht 2022

10 september 2022 @ 08:00 - 17:00

Nu de lockdowns verleden tijd zijn wordt kamp Weejo weer echt op Weejo gehouden. Wat een zegening voor alle voorgangers die elkaar daar kunnen ontmoeten, met elkaar kunnen nadenken over hun taak in de gemeenten waar ze de leiding over hebben! Ontberen doet waarderen…

De meerwaarde van het samen volgen van de Bijbelschool brengt ook extra kosten met zich mee voor het vervoer en de voorzieningen voor kamp Weejo. Daarom organiseert de SZOS weer een sponsorfietstocht om de financiële drempel weg te nemen voor deze Bijbelschool!

Lees hier meer over het doel!

Voor de fietsers op de weg hebben we vier prachtige routes uitgezet door de westelijke Betuwe met zijn prachtige fruitboomgaarden en schilderachtige dorpjes. Je komt ook door een of meer vestingsstadjes en langs mooie wateren. Het startpunt is in Leerbroek (nabij Leerdam). Er zijn meerdere afstanden: 55, 80, 115 of 150 km. Onderweg hebben we een rustpunt, waar je een lunch krijgt aangeboden.

Voor de mountainbikers zijn er weer twee routes van 45km en 75km in de omgeving van Apeldoorn. De routes starten in het Orderbos en brengen je over een prachtig stukje Veluwe, met voor Nederlandse begrippen ook nog aardig wat hoogteverschil. Ontdek de mooie bossen en stille heidevelden. Grote kans dat je wild tegenkomt. In de Kroondomeinen heb je zelfs kans een wolf te spotten. Naast de sportieve uitdaging is het dus ook volop genieten van de natuur.

Trapt u ook mee voor dit mooie doel? Schrijf u nu in via de supp.to pagina. Daarna hoeft u enkel de link van uw supp.to pagina in uw netwerk te delen om donaties te werven!

Inschrijven Doneren

GPX bestanden

10 september 2022 @ 08:00 - 17:00
Evenement Categorie: