Koop de Goede Hoop

Koop de Goede Hoop in actie voor familie Bijkerk

Goede doelenwinkel Koop de Goede Hoop in Middelharnis heeft de opbrengst van mei en juni 2018 bestemd voor het zendingsondersteunend werk van Andy en Jacoline in Suriname. Het winkelend publiek werd op de actie geattendeerd door de vermelding op de winkelruit en het mededelingenbord in de winkel.

Stichting Zendingsondersteuning Suriname heeft het prachtige bedrag van 1000 euro mogen ontvangen! Heel hartelijk bedankt.

Enthousiaste vrijwilligers zorgen daar voor een gezellige ontmoetingsplaats met koffie of en wat lekkers en verkopen daar gebruikte boeken, kleding en speelgoed. Ieder kwartaal wordt een nieuw doel vastgesteld. Het doel heeft altijd een link met het werk van mede-Flakkeeёnaren, die een stuk betrokkenheid en liefde willen verspreiden in de wereld. Jacoline Bijkerk – Voogd is afkomstig uit Ouddorp en mag met haar man Andy liefdevol betrokken zijn bij de medemens in Suriname.

Wilt u ook een kijkje nemen in deze Goede doelenwinkel? U bent welkom op woensdag en donderdag van 10.00 – 16.00 en op vrijdag en zaterdag van 13.00 – 16.00. Adres Koop de Goede Hoop, Hobbemastraat 1, Middelharnis.