Vrijwilliger worden?

“Hoe kan ik betrokken raken bij de grote opdracht tot wereldzending, ook al ben ik maar een gewoon mens die geroepen ben thuis te blijven?” (Neal Pirolo)

U kunt persoonlijk bij zending betrokken raken door het doen van vrijwilligerswerk.

De ThuisFrontCommissie van familie Bijkerk die nauw aan de stichting verbonden is, organiseert allerlei activiteiten om zending dicht bij de mensen te brengen.
Zo informeert ze betrokkenen over het zendingsondersteunend werk van familie Bijkerk door middel van nieuwsbrieven en presentatieavonden. Tijdens de presentatie-avond is er een verkooptafel aanwezig. Ook houdt de stichting jaarlijks een collecte in de omgeving van Leerdam en is er een doorlopende verkoop van fotokaarten.
Er worden ook andere activiteiten worden georganiseerd zoals een rommelmarkt, een sinaasappel en krentenbroden verkoop. Daarnaast zijn nieuwe ideeën natuurlijk altijd welkom.

Bij al deze activiteiten is het werk van vrijwilligers erg welkom.

We zien vaak dat vrijwilligers vooral bij één of twee jaarlijkse acties meehelpen, dat verlaagt wellicht de drempel om u aan te melden.

Wilt u zich aanmelden of vrijblijvend informeren, bel dan naar Mieke Verrips: 0345 700121 of stuur een e-mail naar [email protected]

 

Vrijwilligers in actieJoanne_klein

Dit is Joanne met een vriendin, maar ook haar zus Marthe van der Wolf gaat vaak op pad met de fotokaarten.

Deze activiteit is in ieder geval zeer geslaagd. In de eerste plaats door de enorme inzet van de verkopers, maar zeker ook door de kwaliteit van de kaarten.