Presentatie aanvragen

Een presentatieavond in uw gemeente, vereniging of op uw school?

SZOS komt graag langs om u te informeren over het zendingsondersteunend werk dat door familie Bijkerk in Suriname zal worden gedaan. De presentatie neemt u mee naar de Evangelieverkondiging onder de indianen en bosnegers, de hulp aan de kerken door de inzet van vliegtuigen, de leefomstandigheden van de lokale bevolking.
Ook maakt u kennis met de taken en activiteiten van de stichting en het gezin Bijkerk die per D.V. juli 2011 worden uitgezonden.

Presentatie aanvragenpresentatie2
De presentatie bestaat uit een Powerpoint-presentatie en korte films (indien gewenst) over het zendingsondersteunend werk dat door familie Bijkerk in Suriname wordt gedaan. We vernieuwen de presentaties regelmatig, en stemmen ze af op het publiek, van jong tot oud.De benodigde apparatuur nemen wij mee. Meer informatie? Neem contact op met Lydia Bijkerk 0184 692129 of stuur een e-mail naar [email protected]

Duur presentatie: 1 tot 2 uur
De presentatie duurt ongeveer 1,5 á 2 uur. Maar in overleg kunnen we dit inkorten of uitbreiden. Graag overleggen we met u over de mogelijkheden.
Tijdens de presentatie doet onze presentator een oproep voor donateurschap. Tevens is er in de pauze gelegenheid zendingsboeken, handwerk, kado-artikelen en fotokaarten te kopen. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het meenemen van informatiemateriaal.

Stand
Organiseert u een rommelmarkt, zendingsbijeenkomst of loopt er een actie ten bate van stichting SZOS, dan zijn we graag bereid een stand in te richten met informatiematerialen en verkoopartikelen.

Gift/kosten
De presentatie is gratis, maar een bijdrage in de kosten voor apparatuur en reizen (richtbedrag: € 75,-) of een extra vrijwillige gift is welkom.

SZOS-actie
Bent u door de presentatie betrokken geraakt op het werk van de stichting en wilt u verdere steun geven door het houden van bijvoorbeeld een actie, neemt u dan contact op met Lydia Bijkerk 0184 692129 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij helpen u graag om een geschikte actie te bedenken en te organiseren.
U kunt ons ook uitnodigen om actievoerders te informeren door middel van een presentatie.