Sponsorfietstocht

Sponsorfietstocht DV za 19 september 2020

In vervolg op het succes van vorig jaar, willen we DV op  zaterdag 19 september opnieuw een sponsorfietstocht organiseren t.b.v. Bijbelschool Kamp Weejo. Je kunt opnieuw met je mountainbike een route rijden door de schitterende bossen in de omgeving van Apeldoorn. Rijd je liever op de weg? Kies dan voor de route “Vier provincies, vier rivieren” die start in Leerbroek. Hieronder lees je over beide routes meer informatie en kun je je inschrijven. Het streefdoel van de actie is €10.000. Omdat vanwege corona veel acties van de SZOS niet door konden gaan hebben we besloten dat de helft van de opbrengst van deze actie naar het levensonderhoud van familie Bijkerk gaat, met een max van €2.500.

Bekijk ook onze supp.to pagina om de actuele stand te bekijken of om u in te schrijven. Hulp nodig? Download hier de handleiding.

In het binnenland van Suriname is midden in het oerwoud een Bijbelschool opgezet voor de voorgangers van de indiaanse kerken. Onderwijs is erg belangrijk voor deze geïsoleerde gemeenschappen.  Met het onderwijs kunnen de voorgangers op hun beurt onderwijs geven in de dorpen, zodat Gods Woord ook daar mag klinken. Om de Bijbelschool mogelijk te maken is geld nodig. Met name transport in deze afgelegen gebieden kost geld. Help mee aan deze actie en maak dit onderwijs mogelijk!

Het idee van de sponsorfietstocht is dat je in jouw omgeving op zoek gaat naar mensen die jou willen sponsoren om een van deze routes te gaan rijden. Dat is echter niet verplicht. We vragen je om minstens € 50 per persoon/gezin te doneren. Dat mag je zelf doen, of via sponsors. Na je inschrijving krijg je van ons toegang tot een actiepagina, waar jij en/of je sponsors kunnen doneren via iDeal. Hier kun je ook zien hoeveel je al hebt opgehaald. Ook leggen we je uit hoe je sponsors via een bankoverschrijving of contant kunnen betalen. Deze donaties zijn niet zichtbaar op de actiepagina, maar kunnen we wel meetellen voor de actie, mits je de instructies goed volgt. We helpen je verder op weg met tips en een Whatsapp berichtje dat je kunt gebruiken om sponsors te bereiken.

Met je familie en vrienden is het nóg gezelliger. Nodig ze gerust uit om ook mee te doen!

Offroad voor Weejo

Wil je genieten van de prachtige natuur op de Veluwe, houd je van een stevige mountainbiketocht en wil je daarmee ook nog eens helpen om de verspreiding van het Evangelie mogelijk te maken? Schrijf je dan nu in! Het startpunt is vanaf de parkeerplaats van het Leesten, vlak bij Apeldoorn. De route van 45 km laat je kennis maken met een van de mooiste stukjes van Nederland. Met een beetje geluk ontmoet je ook nog wild. Voor de veiligheid is het dragen van een helm verplicht. De route is op papier beschikbaar en als GPX bestand voor je navigatiesysteem of-app, bekijk het onderstaande kaartje.

Mountainbike tocht 45km

Vier provincies, vier rivieren

Voor de fietsers op de weg hebben we drie prachtige routes uitgezet, waarin je door vier provincies en langs vier rivieren rijdt. Bij de langste route krijg je zelfs nog twee riviertjes extra. Het startpunt is in Leerbroek (nabij Leerdam). Met de racefiets kun je kiezen voor een afstand van 75 of 110 km. Met een toer- of stadsfiets kun je kiezen tussen 50 of 75 km, al staat het je natuurlijk ook vrij om daarmee de uitdaging van 110 km aan te gaan. Onderweg hebben we een rustpunt, waar je een hapje en een drankje krijgt.

Alle routes zijn op papier beschikbaar en als GPX bestand voor je navigatiesysteem of-app, bekijk de onderstaande kaartjes.

Vier provincies, vier rivieren 50km Vier provincies, vier rivieren 75km Vier provincies, vier rivieren 110km

 

Download GPX bestanden

Klik hier om je in te schrijven op onze supp.to pagina!

Hulp nodig bij het inschrijven? Download hier de handleiding.