Sponsorfietstocht DV za 11 september 2021

Als vervolg op het succes van vorig jaar, willen we op D.V. zaterdag 11 september opnieuw een sponsorfietstocht organiseren t.b.v. Bijbelschool Kamp Weejo. Je kunt opnieuw met je mountainbike een route rijden door de schitterende bossen in de omgeving van Apeldoorn. Rijd je liever op de weg? Kies dan voor de route die start in Leerbroek. Hieronder lees je over beide routes meer informatie en kun je je inschrijven. Het streefbedrag van de actie is €10.000.

Bekijk ook onze supp.to pagina om de actuele stand te bekijken of om u in te schrijven. Hulp nodig? Download hier de handleiding.

In het binnenland van Suriname is midden in het oerwoud een Bijbelschool opgezet voor de voorgangers van de indiaanse kerken. Onderwijs is erg belangrijk voor deze geïsoleerde gemeenschappen. Met het onderwijs kunnen de voorgangers op hun beurt onderwijs geven in de dorpen, zodat Gods Woord ook daar mag klinken. Om de Bijbelschool mogelijk te maken is geld nodig. Met name transport in deze afgelegen gebieden kost geld. Help mee aan deze actie en maak dit onderwijs mogelijk!

Het idee van de sponsorfietstocht is dat je in jouw omgeving op zoek gaat naar mensen die jou willen sponsoren om een van deze routes te gaan rijden. Dat is echter niet verplicht. We vragen je om minstens € 50 per persoon/gezin te doneren. Sponsors werven kan heel gemakkelijk via de supp.to pagina. Hier kun je ook zien hoeveel je al hebt opgehaald. We helpen je verder op weg met tips en een Whatsapp berichtje dat je kunt gebruiken om sponsors te bereiken.

Met je familie en vrienden is het nóg gezelliger. Nodig ze gerust uit om ook mee te doen!

Ervaar de Kroondomeinen (Offroad)

Wil je genieten van de prachtige natuur op de Veluwe, houd je van een stevige mountainbiketocht en wil je daarmee ook nog eens helpen om de verspreiding van het Evangelie mogelijk te maken? Schrijf je dan nu in! Het startpunt is vanaf de parkeerplaats bij ‘De Echoput’, vlakbij Apeldoorn. Dit is een prachtige uitvalsbasis om de Kroondomeinen beter verkennen per mountainbike. De route van 45 km laat je kennis maken met een van de mooiste stukjes van Nederland. Met een beetje geluk ontmoet je ook nog wild. Er is ook en route van 75 kilometer mogelijk, voor de meer ervaren mountainbikers. Voor de veiligheid is het dragen van een helm verplicht. De routes zijn op papier beschikbaar en als GPX-bestand.

We hopen te starten om 09:00 vanaf de parkeerplaats vlakbij de Echoput: Elspeterweg Wenum-Wiesel. Dit is langs de Amersfoortseweg in de buurt van Apeldoorn. De parkeerruimte is beperkt, dus zorg dat je op tijd bent en rijd samen als dat mogelijk is.​

Hollandse molens en waterrijke polders

Voor de fietsers op de weg hebben we vier prachtige routes uitgezet, die voeren langs Hollandse molens en door de waterrijke polders. Het startpunt is in Leerbroek (nabij Leerdam), bij Den Hartog Riet, starttijd 8.30-10.30 uur. Met de racefiets kun je kiezen voor een afstand van 80, 115 of 155 km. Met een toer- of stadsfiets is er een route van 55 km af te leggen, al staat het je natuurlijk ook vrij om voor de uitdaging van 80 of zelfs 115km aan te gaan. Onderweg hebben we een rustpunt, waar je een hapje en een drankje krijgt.

Alle routes zijn op papier beschikbaar en als GPX bestand voor je navigatiesysteem of-app, bekijk de onderstaande kaartjes.

 

Download alle GPX bestanden (200kB)

Klik hier om je in te schrijven op onze supp.to pagina!

Hulp nodig bij het inschrijven? Download hier de handleiding.