Rommelmarkt Ouddorp 2017

De jaarlijkse rommelmarkt werd begin deze maand gehouden, op 3 juni om precies te zijn. Hier gaat meestal heel wat voorbereidend werk aan vooraf! Familie Voogd is op zoek gegaan naar een nieuwe locatie omdat de locatie die we eerder gebruikten niet meer beschikbaar was. Als TFC zijn we erg blij met de nieuwe locatie voor de rommelmarkt,  bij het Bloem- en Groencentrum in Ouddorp. Er was voldoende ruimte voor de kramen en voor het parkeren. En er waren veel voorbijgangers die even polshoogte kwamen nemen in deze gezellige drukte.

Net als vorig jaar hebben we vroegtijdig sponsoren benaderd zodat we alles konden ‘verpakken’ in een mooi sponsorboekje, dat door Verhaag drukkerij tegen een laag tarief gedrukt is en verspreid door Eilanden-Nieuws. Vele kleintjes maken een grote, bedankt sponsors! Het is fijn om dit met elkaar als TFC te kunnen regelen.

Naast de TFC-leden zijn heel wat vrijwilligers actief om het samen tot een succes te maken, mede dankzij hen wordt er flink werk verzet. Op de dag van de rommelmarkt zijn er al vroeg een aantal mannen in de weer om de kramen op te bouwen. Zij werden verrast door een enorme stortbui en hielden geen droge draad aan. De natuur had de regen nodig, maar we waren blij toen het droog werd en de zon doorbrak. Dat werpt letterlijk ander licht op de dag.

Elke verkoper stalde zijn of haar spullen uit en we openden gezamenlijk onder het Woord. Fijn dat Andy en Jacoline zelf aanwezig waren, vanwege hun verlofperiode!

Heel wat spullen en etenswaren vonden hun weg over de toonbank. Er was dan ook van alles te krijgen, van puddingbroodjes tot fruit, kinderspeelgoed en planten – en veel meer.

Aan het einde van de dag werd de opbrengst geteld en bekend gemaakt. We zijn in de eerste plaats God dankbaar dat Hij het werk wil zegenen. We zijn verrast door de prachtige netto opbrengst van €5.700!

De zussen Daphne en Sanne Tanis (zie foto) hebben een gift overhandigd. Dames, bedankt voor jullie inspanningen!

Mocht u dit gemist hebben dan is het zeker aan te raden om D.V. volgend jaar een kijkje te nemen (zaterdag voor Pinksteren)!