Verkoping en rommelmarkt Ouddorp 2016.

Wat was het weer een gezellige dag j.l. zaterdag 14 mei op Bokweg 2! In eerste instantie leken de weersomstandigheden misschien niet zo gunstig, maar achteraf was het prachtig weer om een rommelmarkt te bezoeken! Het was echt druk! Eigenlijk de hele dag door!
Het is zo bijzonder dat mensen hun spullen en/of eten ter beschikking stellen om weg te geven voor het goede doel: het zendingsondersteunend werk van fam. Bijkerk in Suriname! De (outlet)kleding heeft weer veel opgeleverd, als ook de vis, de planten, het fruit, de bakkerswaren, de boerenkaas en de spullen van fam. Krijger-Slingerland en Akershoek. En dan de inzet van de vele vrijwilligers om de rommel uit te zoeken en ga zo maar door. Echt bijzonder hoe iedereen zijn of haar best heeft gedaan.

Voor het eerst is er een sponsorboekje gemaakt en huis-aan-huis bezorgd in Ouddorp. Het heeft voor het nodige extra werk gezorgd, maar mocht ook bijdragen aan extra bezoekers en extra inkomsten.

Jammer dat het waarschijnlijk de laatste keer is geweest dat de rommelmarkt op deze plek gehouden kon worden. Iets vergelijkbaars bestaat eigenlijk niet zou je denken hè. Zo dicht bij pa en ma Voogd, met toilet, keukentje, paskamers. Wat bijzonder dat we van deze plek 6 jaar gebruik hebben mogen maken. We weten nog niet waar het bij leven en welzijn volgend jaar zal kunnen, maar de Heere zal ook dan een plan hebben. Tips zijn welkom!

’s Avonds is alles nog een keer extra geteld en weggebracht. De totale omzet van de verkoping / rommelmarkt was € 6.283,13! De kosten van vis, kaas, bakker, fruit, inkoop kaarten en snoep zullen hier nog vanaf gaan. Dan zullen we uitkomen op een netto opbrengst van zeker € 5.000,-. Vorig jaar waren we al verbaasd over de netto opbrengst van zo’n 3.400 euro maar dit jaar is het dus nog meer geworden!

Iedereen die meegeholpen / gegeven heeft, willen we heel hartelijk bedanken. Keer op keer mogen we Gods trouwe zorg zien!

Namens de thuisfrontcommissie, Lydia Bijkerk