De ‘Wevershof’ en ‘Suriname’:

De ‘Wevershof’ en ‘Suriname’: 23 februari 2012

Een zeer geslaagde verkoopactie op de projectavond van de ds. J. Beukelmanschool aan de Weversstraat te Alblasserdam heeft het mooie bedrag van 1745 euro opgebracht. In alle klassen, die voor deze gelegenheid als winkels waren ingericht, waren de kinderen de verkopers voor het goede doel: Stichting Zendingsondersteuning Suriname om het gezin Bijkerk te ondersteunen.

Groep 0/1 verkocht t-shirtjes en kledinghangers. In groep 1c/2c hadden ze fotopuzzels gemaakt en kon je in een gouden lijst op de foto. Boekenleggers met muzieknoten en bouwplaten van Maf-vliegtuigen werden in de muziekwinkel van groep 1d/2d door groep 2 leerlingen verkocht.

wevershof1 wevershof2

 

In de winkel van Sinkel van groep 3 waren de doosjes Wilhelminapepermunt in 1 uur tijd uitverkocht! De leerlingen van groep 4 verkochten tweede hands speelgoed en in deze klas kon je zelf ook spelen. Groep 5 bood koffie en thee te koop aan met bijpassende spullen en in groep 6 kochten velen een grote taartpunt. In groep 7 waren paraplu’s te koop. De leerlingen van groep 8 verkochten zelfgemaakte schilderijen en beeldjes.

Namens de stichting Zendingsondersteuning Suriname willen we alle leerlingen en hun familieleden hartelijk bedanken voor deze actie. Het is fijn dat fam. Bijkerk op deze manier de gelegenheid krijgt om in Suriname te wonen en te werken om Surinamers in aanraking te brengen met Gods Woord.