De autowasdag 22 september 2012.

De zaterdag morgen begint met hevige regen, en de moed zakt ons een beetje in de schoenen. Maar al snel mogen we constateren dat het maar een bui was, de zon breekt door en de rest van de dag is het prachtig weer in boven-Hardinxveld.

Al voordat de klok half tien heeft geslagen staat de eerste klant al te popelen om zijn auto te laten wassen, als alles klaar staat gaan we aan de slag. En terwijl de klanten staan te wachten worden ze van koffie voorzien en ingelicht over de activiteiten van de familie Bijkerk. Daarnaast kunnen ze nog langs de verkooptafel lopen.

De eerste klant is zo enthousiast dat hij binnen tien minuten terug komt met zijn privé auto om ook die te laten wassen.
Over de hele ochtend verspreidt komen er mensen hun auto’s laten wassen dus we zijn continue met vier mensen aan het wassen, en als het even te druk word komen Anja en Betty, die ondertussen appels plukten voor de taartenactie, het was-team versterken.

Tussen de middag komt pa Droogendijk de inwendige mens verzorgen met behulp van een frietpan.

Al met al heeft zowel het wassen als de verkooptafel een mooi bedrag opgeleverd, en hebben we veel mensen kunnen informeren over de activiteiten van de SZOS. Daarnaast was het ook super gezellig met elkaar.

Alle vrijwilligers en bedrijven de meegewerkt hebben, willen we, ook namens Andy en Jacoline, hartelijk bedanken!