Autowasdag 11 april 2015

Op een zaterdag 11 april was het zover: de autowasdag in Uddel. Tot voor kort werd deze jaarlijkse activiteit in Hardinxveld georganiseerd.

Via de nieuwsbrief van de Reobothschool, mond tot mond reclame en een bord bij de locatie was ruchtbaarheid gegeven aan de autowasdag.De locatie was perfect voor ons. Dit was namelijk bij het bedrijf Alpuro in Uddel. Verschillende lange slangen lagen al voor ons klaar en er was ruimte genoeg om verschillende klanten tegelijk te helpen.

Ook was er ruimte om een verkooptafel voor snoep, fotokaarten en Surinameartikelen in te richten, waarvan we ook een leuke opbrengst hebben.

Op de dag zelf was het ’s morgens stralend weer. Samen met vijf vrijwilligers wasten we eerst onze eigen auto’s. Tot de middag hadden we regelmatig klanten. Helaas, door flinke regenval viel het ’s middags even stil. Toen het weer opklaarde, was het al tijd om op te ruimen.

We kijken terug op een gezellige dag waarin we met verschillende mensen konden spreken over het doel van de stichting en hoe wij ondersteunen.

 

De totale opbrengst is €224,50

Allen hartelijk dank voor uw bijdrage!

Maaike Quaak