Nieuwsflits 16 De Bijbelconferentie en zijn uitwerking

De Bijbelconferentie en zijn uitwerking

Andy zit vol verhalen over de Bijbelconferentie. Zo genieten wij, als gezin, mee van hetgeen hij gehoord en gezien heeft. Iedereen vuurt vragen af om meer te weten te komen en ook de video wordt met veel belangstelling bekeken. Honderden indianen die in hun taal de grote werken van God horen, vertellen en/ of bezingen, wie wil dat niet zien?
Wij waren in de veronderstelling dat er alleen indianen zouden zijn, maar Andy werd blij verrast door de komt van bosnegers. Een kleine afspiegeling hoe in de toekomst bruin, rood en blank voor God zullen staan.
Wat een andere wereld als de onze:  slapen in een hangmat, dagenlang kerkdienst, dopen in de rivier, openbare schuldbelijdenis, verhalen over demonie en bevrijding.
Andy voelt zich bemoedigd door de mensen met wie hij opgetrokken heeft. Ze hebben hem een hart onder de riem gestoken door hun steun uit te spreken en te laten zien betreffende zijn taak bij SZV. Die steun heeft hij overigens hard nodig. Het onderwijs wat Andy heeft gehad, heeft zo ook z’n uitwerking in mijn eigen leven. Ik ben blij voor Andy, maar merk dat de Heere het ook in mijn leven gebruikt om het geloof te verlevendigen.